O nama

Krug Commerce d.o.o. je prvi profesionalni distributivni centar knjiga u Srbiji osnovan 2000. godine.

Nakon analize stanja na tadašnjem tržištu, Đorđe Stojanović, filozof, dugogodišnji knjižar i izdavač, uvideo je da mali izdavači nisu u dovoljnoj meri zastupljeni i vidljivi u knjižarama. Shvatio je da je malim izdavačima potreban distributivni centar odakle će se njihove knjige redovno slati i ažurno dopunjavati u knjižarama.

Sa druge strane, knjižare, naročito one u unutrašnjosti, da bi privukle što veći broj kupaca, moraju u svojoj ponudi imati mnoge raznovrsne naslove kako bi zadovoljile različite ukuse. Veliki broj malih izdavača u sistemu jedne knjižare stvara teret i preveliku komplikaciju.

Tako je, u saradnji sa Krugom:

  • Knjižara dobila sigurnog partnera od koga redovno dobija nove i aktuelne naslove.
  • Izdavač dobio pouzdanog partnera koji će brzo i efikasno proširiti nove naslove po svojoj distributivnoj mreži, završiti adminstrativne poslove i naplatiti prodate knjige.

Vremenom su i izdavači i knjižare prepoznavali kvalitet i dobrobit od ovakvog sistema. Naši zadovoljni korisnici su radosno preporučivali usluge Kruga svojim prijateljima.

Krug je sada profilisan distributivni centar koji u svojoj ponudi ima najveći broj naslova iz oblasti filozofije, humanističkih nauka, esejistike, ezoterije i beletristike.

Postanite i vi naš partner. Pozovite nas!
(011)38-37-311  (011) 32-85-683
office@krugcentar.co.rs

Đorđe Stojanović, Krug Centar
In memoriam: Đorđe Stojanović (1946.-2015.)